Våra samarbets-partners

Vi gillar att utvecklas!

Lagunen samarbetar med noga utvalda partners som går i linje med vår verksamhet. Vi tror på att ständigt sträva efter att utvecklas och lära av varandra. Läs mer om några av våra samarbetspartners nedan. Är du och din förening intresserad av att inleda ett samarbete med oss på Lagunen Camping och Stugor? Hör av dig till oss!

Svensk Camping- och Stugföretagarnas Riksorganisation ansvarar bland annat för att marknadsföra svensk camping både i Sverige och utomlands. Organisationen ger även rådgivning och utbildning till sina medlemmar.

En regional verksamhet som strävar efter att utveckla campingnäringen i Halland, Göteborg och Bohuslän. I nära samarbete med SCR arbetar Camping Västkust för att utveckla Västsverige som campingdestination.

Med många års erfarenhet i branschen ordnar OLKA Sportresor träningsläger och idrottsresor för grupper och företag. Lagunens samarbete med OLKA är fokuserat på ungdomsträningsläger.

Kustevent erbjuder båtturer ut i skärgården året om. Deras skärgårdsturer bjuder på inlevelsefull guidning, mat och oslagbar vy. Flera av avgångarna går från Lagunens egen brygga.

LO Bikes erbjuder guidade MTB turer runt om Lagunen och Strömstad. Kurser eller företagsevent, kompisgänget eller möhippan hör av er så skräddarsyr vi ett upplägg åt er.

Belägen vid Kebalviken utanför Strömstad är denna Sveriges västligaste golfbana! På Lagunen kan du boka en golfhelg med boende hos oss och golfspel på Strömstads Golfbana. Perfekt både höst och vår!

Turistrådet Västsverige ägs av Västra Götalandsregionen och har uppdrag att utveckla och marknadsföra Västsverige som destination, d.v.s. Bohuslän, Dalsland, Västergötland och Göteborg.

Anrika och fantastiska Strömstads Badanstalt – gym, bad, hälsa och motion. Ett relativt nystartat samarbete för Lagunen där vi samlas kring aktiviteter och träning.

MTB cykling med familjen!

Ta med familjen till Lagunen för en härlig naturupplevelse på cykeln. I paketet ingår cykel, guide, boende, städ och lunch.

LÄS MER

Om vårt miljöarbete

På Lagunen tar vi ansvar för miljön och den Bohuslänska naturen omkring oss.

Läs mer

Bo på västkusten året om

På Lagunen kan du bo på Västkusten året om. Här ser du Kosterhavet under alla årstider: det skimrande ljuset på våren, de saltdoftande vindarna på sommaren, höstens mäktiga vågor och vinterns krispiga frosttäcke över viken. På Västkusten hittar du alltid något att göra, oavsett när på året du längtar efter upplevelser utöver det vanliga. På Lagunen har du nära att upptäcka Bohusläns alla små smultronställen och här bor du bekvämt på dina villkor.