Hundvänligt boende på västkusten

Bo på Lagunen med hund! ?

Här är din hund alltid välkommen!

Självklart skall du ta med dig din hund på semestern. Hos oss hittar du ett bekvämt boende på västkusten som är anpassat både för dig och din fyrbenta vän. Självklart kostar det inget extra att bo hos oss med hund, däremot så är det bra om du meddelar oss att du har hund vid bokningstillfället då bland annat vissa av våra stugor är ”djurfria”. För att ni ska trivas på Lagunen så finns det bland annat flera mysiga promenadstråk och vandringsleder, en egen hundstrand med sötvattensdusch, hundspa och mycket mer.

Boka boende!

Vandra med hunden! ?

På Lagunen bor du alldeles intill Kosterhavets nationalpark och en massa vackra och mysiga vandringsstråk för dig och din hund. Runt om Lagunen finns det flera öar så som Koster, Saltö, Rossö, Tjärnö som är perfekta för en dagsvandring. Man kan också välja att ta en promenad in till Strömstad för att gå längs strandpromenaden och fika på mysiga cafeér.

Här finns något som passar alla, och då menar vi såklart också våra fyrbenta vänner!

Läs mer om vandring här!

En plats där din hund trivs...

På Lagunen älskar vi hundar, och vi i receptionen hälsar gärna på din fyrbenta vän! Behöver ni tips på vad ni ska hitta på om dagarna så är det bara att fråga, vi har massa tips på vad du och din hund kan göra.

Bo i stuga med hund!

Hos oss kan du bo i husbil, husvagn, glamping, tält eller stuga, och självklart får din hund följa med. När du bor i husbil, husvagn, tält eller glamping så behöver du inte meddela oss att du tar med din fyrbenta vän. Om du däremot bokar en stuga och planerar att ta med din hund så måste du meddela oss vid bokningstillfället så att vi kan placera dig i en av våra stugor som är tillåtna med hund! Stugorna som tillåter hund är Bergsbyn 1 -10.

Boka boende nu

Hundspa & hundstrand!

Något som är unikt på Lagunen som vi tror uppskattas mycket av våra gäster och såklart hundarna är vår hundstrand och vårt nya hundspa!

Lagunens egna hundspa och hundstrand!

Vid servicehus 5 på solsidan erbjuder Lagunen alla gäster med hund tillgång till hundspa. Hur häftigt?! I hundspat finns bland annat ramp för hunden, tvättyta och torkyta och pälsvård. Allt för att både du och din fyrbenta vän ska trivas hos oss!

Hundstrand!

Till höger om äventyrsgolfbanan finns en mindre strand för våra fyrbenta vänner. Här är det okej för hundarna att bada och leka. Efter stranden så kan du duscha av hunden i vår hunddusch!

Boka boende idag!

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn