Camping på västkusten

Upplev Bohuslän- Camping på Västkusten

Letar du efter en härlig campingupplevelse på västkusten? Då är Lagunen Camping & Stugor i Strömstad det perfekta valet för dig! Beläget på en vacker plats precis vid havet, är detta en idyllisk camping på västkusten.

Lagunen Camping & Stugor erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och aktiviteter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Med tomter för både tält, husvagn och husbilar, finns det gott om utrymme för alla besökare. Dessutom erbjuder campingplatsen även stugor och glamping för dig som föredrar att bo inomhus.

På Lagunen finns naturnära upplevelser för hela familjen att upptäcka. Förutom att ta ett dopp i havet, kan du också hyra en cykel och utforska området, koppla av i bastun, ta en tur till Kosterhavets Nationalpark och massa massa mer. 

Camping på västkusten är en upplevelse som du inte vill missa, och Lagunen Camping & Stugor i Strömstad är det perfekta stället att uppleva det på. Boka din vistelse idag och upplev en oförglömlig semester vid havet på västkusten!

Camping på västkusten är något alla borde få uppleva!

Husbil

Upplev campinglivet, västkusten och Bohuslän på ett fritt och bekvämt sätt! Hos oss på Lagunen camping kan du bo i din husvagn, husbil eller ditt tält och ta del av alla bekvämligheter du kan tänkas behöva på en camping. Alla våra tomter ligger i en vacker miljö – oavsett var på campingen du bor!

Anpassat för husbilens behov

Lagunen camping erbjuder dig som kommer med husbil egen tomt i husbilsparken. Där har du privat uteplats, vatten, avlopp, el, internet och TV. Här finns även husbilsplatser med privat eldstad med grillfunktion.

Bo i husbil på antingen Havssidan eller Solsidan. På Havssidan bor du intill den saltdoftande stranden eller på höjden, med utsikt över lagunen. På Solsidan har, som namnet antyder, campingens bästa läge för sol. I anslutning till husbilsparken hittar du även den populära Grillstugan.

Områden för husbilar

Husbilsparken Terrass , Husbilsparken Solsidan, Husbilsparken Strand, Rödspättan, Solsidan

Boka husbilsplats

Husvagn

Ta med husvagnen till oss på Lagunen camping! På campingen finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva nära till hands – allt anpassat till husvagnslivets behov. Perfekt för dig som vill uppleva västkusten på nära håll och samtidigt ha en campings bekvämligheter.

Anpassat för husvagnens behov

Lagunen camping erbjuder flera olika platser för dig som kommer med husvagn. På Havssidan kan du bo på campingtomt med din husvagn i områdena Rödspättan och Big Rig – här har du nära till bad och lek. På Solsidan hittar du de bästa solchanserna och från barnens hoppkudde på berget har du magisk utsikt över den glittrande viken.

Områden för husvagnar

Rödspättan, Solsidan, Big Rig

Boka husvagnsplats

Tält

Bli ett med naturen på Lagunen camping! Ta med ditt tält och slå upp det på en av våra campingtomter. På campingen finns allt du kan tänkas behöva när det kommer till bekvämligheter, samtidigt som du har naturen precis intill – ett utmärkt sätt att upptäcka Bohuslän!

För dig som tältar

Lagunen camping erbjuder campingtomter för dig som vill tälta, och här finns tomter både med och utan ström. Kom nära naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter som hör en camping till. Perfekt för hela familjen! Med tält kan du bo på områdena Makrillen eller Solsidan.

Områden för tält

Solsidan

Boka tältplats

Aktuella paket!

Här hittar du Lagunens aktuella erbjudanden och paket. Allt för både stora och små.

Se alla paket

Basta och bada

Boka en dag för avkoppling med dina nära och kära, och njut av bastubad precis vid havet.

Läs mer

Fritt och bekvämt med campingtomt

Hos oss på Lagunen camping kan du bo oavsett om du kommer med husbil, husvagn eller tält. Här hittar du alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva på en campingplats. Att bo på campingtomt är ett fritt och bekvämt sätt att upptäcka västkusten och Bohuslän på.

Campingens områden
Våra campinggäster vittnar om vackra miljöer och fina läge vid havet; på Havssidan hittar du Makrillen, Rödspättan och Big Rig där du har nära till lek och bad – här vaknar du upp till dofterna av det salta havet. På Solsidan har du campingens bästa solchanser – här kan du njuta av magisk utsikt över solnedgången i den glittrande viken.