Jobba på Lagunen

Bli en del av vår familj!

Lagunen är mer än bara en campingplats: Lagunen är semesterparadiset dit du kan komma för att uppleva västkustens lugn, spänning och det genuina Bohuslän året runt. Här jobbar vi alla hårt för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse: oavsett om du jobbar i receptionen, Café Magasinet eller som ledare nere på stranden. Gästerna ska få uppleva det lilla extra – DLX som vi kallar det – att bära med sig som ett minne långt in i framtiden.

Lediga tjänster

Är du en social, ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att jobba i team och alltid bjuder på ett leende? Då ska du spana in våra lediga tjänster!

Reception

I receptionen är du spindeln i nätet. Här möter du alla Lagunens gäster – unga som gamla, glada som irriterade, alla kommer de hit med sina frågor och funderingar. Du är den första och den sista personen som varje gäst träffar och varje gäst ska gå från receptionen med ett leende på läpparna! Därför är det viktigt att du med lyhördhet, god kommunikation och glädje kan bemöta varje gästs behov och ge det lilla extra till varje gäst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i receptionen är bokning och gästservice samt merförsäljning.

Ansök nu

Butik

I Lagunens butik ska det vara ordning och reda. Som butiksbiträde har du ansvar för att butiken är ren och fräsch och ger det lilla extra till alla gäster du möter. Du hanterar allt från försäljning till uppackning av varor och lär dig även att baka våra goda, färska frallor vi erbjuder i butiken. Du bemöter alla våra kunder med ett leende och gör alltid vad du kan för att ge lika god service till alla våra kunder!

Ansök nu

Café

I Café Magasinet, vårt strandcafé vid havet, möter du alla gäster med ett leende på läpparna. Här serverar vi glass, dricka, lättare smörgåsar, kaffe och fika. Du är med i alla caféets uppgifter, som att tillreda smörgåsar, lägga upp glass, ”hissa segel”, plocka disk och skräp, och ser till att varje gäst får det lilla extra. I caféet finns även vår uthyrning för äventyrsgolf, så om det är någon som kommer att vara golfproffs i slutet av sommaren är det du!

Ansök nu

Vår målsättning är att ha roligt på jobbet. Vi tror på att om du känner dig trygg i ditt jobb och arbetsmiljön och har roligt med kollegorna, så mår du bättre. Den glädje som kommer ur det smittar av sig på både kollegor och gäster. Då är det lättare att ge alla, inklusive dig själv, en oförglömlig upplevelse hos oss på Lagunen.