Jobba på Lagunen

Bli en del av vår familj!

Lagunen är mer än bara en campingplats: Lagunen är semesterparadiset dit du kan komma för att uppleva västkustens lugn, spänning och det genuina Bohuslän året runt. Här jobbar vi alla hårt för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse: oavsett om du jobbar i receptionen, Café Magasinet eller som ledare nere på stranden. Gästerna ska få uppleva det lilla extra – DLX som vi kallar det – att bära med sig som ett minne långt in i framtiden.

Vår målsättning är att ha roligt på jobbet. Vi tror på att om du känner dig trygg i ditt jobb och arbetsmiljön och har roligt med kollegorna, så mår du bättre. Den glädje som kommer ur det smittar av sig på både kollegor och gäster. Då är det lättare att ge alla, inklusive dig själv, en oförglömlig upplevelse hos oss på Lagunen.

Lagunens logotyp "L".Lediga tjänster

Är du en social, ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att jobba i team och alltid bjuder på ett leende?

Då ska du spana in våra lediga tjänster, just nu söker vi personal inför sommaren 2020.

Personal inför sommaren 2020

Receptionen
Receptionen är det första våra gäster möter när de kommer till Lagunen. Därför är det viktigt att ge varje gäst ett leende! I receptionen jobbar du med in- och utcheckningar, hantera bokningar via telefon, mail och vårt onlinebokningssystem och att ge varje gäst ett varmt bemötande. Här söker vi dig som är utåtriktad, ansvarstagande och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du bör också kunna jobba under storhelgerna, såsom påsk, pingst och kristi himmelsfärd.

Butiken
Vår butik fylls på varje vecka under sommartid med dagligvaror för att göra våra gästers vistelse hos oss så bekväm som möjligt. I butiken jobbar du med försäljning, påfyllning av varor och att hjälpa gästerna hitta det de behöver. Vi söker dig med ett öga för försäljning och service och du får gärna ha jobbat med försäljning tidigare.

Boden
I Boden hyr våra gäster utrustning för en härlig dag på havet eller en cykeltur genom skogarna runt Lagunen. Här kan gästerna även köpa strandleksaker och annat skoj till barnen. I Boden ansvarar du för uthyrning och försäljning av bl.a. kanoter, båtar, SUP-brädor och cyklar till våra gäster.

Café Magasinet
I vårt mysiga café säljer vi svalkande glass, lättare maträtter och kall dryck till våra gäster. Här kan gästerna även hyra utrustning till vår Äventyrsgolf. I Café Magasinet jobbar du med försäljning, uthyrning och ser till att lokalen ser fin ut för våra gäster.

Helårs personal 2020

Vi söker nu en receptionist till vårt team. Som receptionist på Lagunen är du vårt ansikte utåt, vi söker därför en glad och utåtriktad person som älskar att jobba med människor. Arbetstiden är ca 75% och varierande över veckans alla dagar. Denna tjänst är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Det kommer även finnas möjlighet för mertid upp till 100% under sommarmånaderna.

Tillträde av tjänst senast 1/3-20.

Är det dig vi söker? Eller vet du någon som skulle passa perfekt till denna tjänst? Tveka då inte på att söka! 

Så söker du:
Skicka din ansökan till personal@lagunen.se. Har du frågor angående tjänsterna kontakta receptionen via telefon 0526-755000. Intervjuer sker löpande.


Vår historia

I över 60 år har vår campingplats varit en populär semesterort i Bohuslän.

LÄS MER

Vårt miljöansvar

På Lagunen tar vi ansvar för miljön och den Bohuslänska naturen omkring oss.

LÄS MER

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster.

LÄS MER

Press

Hitta allt vårt pressmaterial med fakta, bilder och logotyper här.

LÄS MER