Mat på västkusten

Njut av bohuslänska smaker

På Lagunen och i Strömstad kan du njuta av bohuslänska smaker i toppklass. Är det någonstans du ska avnjuta havets läckerheter i alla dess former, är det här på västkusten. Från Kosterhavet kommer fiskebåtarna dagligen in med färsk fångst till hamnen som du kan njuta av året om, men kanske framför allt på hösten då skaldjuren är som allra bäst. I Strömstad finns ett gott utbud av restauranger med fisk och skaldjur i världsklass på menyn.

Lagunen Kök och Bar

Välkommen till vår utmärkta restaurang alldeles vid strandkanten.

Ta reda på mer
Café Magasinet

En svalkande glass och äventyrsgolf är perfekt för varma sommardagar.

Ta reda på mer
Äta på Kosteröarna

Upptäck maten på västkusten! Se våra favoritrestauranger på Koster.

Ta reda på mer
Äta i Strömstad

Här hittar du restauranger och caféer med smaker från hela världen.

Ta reda på mer

Äta för semesterkänsla

Att äta en god middag ger semesterkänsla på riktigt. På Lagunen vet vi att maten är minst lika viktig på semestern som boendet. Här finns Lagunen Kök & Bar som dukar upp en härlig måltid för både stora och små och flera grillplatser när du vill grilla din egen middag året om. På Lagunen kan du ordna er egen picknick alldeles utanför husvagnen eller njuta av havets läckerheter på er terrass vid stugan. Maten på västkusten ger tillfällen att njuta, året om.

Sjöbodarna på Lagunen

Sjöbodarna på Lagunen bjuder på unika upplevelser. Basta, bada i badtunna eller ät middag precis vid havskanten.

Om malis sjöbod

Grillväder?

På Lagunen kan du välja mellan flera olika grillplatser, alla i vacker miljö nära skog och hav.

Om våra grillplatser

Måltider att njuta av

På Lagunen finns alla möjligheter att skapa måltider att njuta av. Här finns därför mycket gott att välja på för alla tillfällen och du hittar alltid något som passar hela familjen. Laga din egen festmåltid med lokala råvaror från Strömstads butiker eller besök Lagunen Kök & Bar när du inte orkar stå vid spisen. Upptäck det goda utbudet av restauranger och caféer i Strömstad som erbjuder, med en stor variation av rätter och smaker från hela världen. Vad är du sugen på idag?